Sexy Models

En andere keren raak je door een random afbeelding verwonderd door de onmiskenbare schoonheid van een willekeurige dame. En dan klik je wat rond om je verder te verbazen over de wonderbaarlijke schoonheid van het vrouwelijke lichaam.

Een vrije geest op het internet brengt je nog eens ergens.

En terwijl ik vandaag een beetje rondklikte op een stukje onmiskenbare schoonheid, deed ik ineens een opvallende constatering.

Veel van hen hebben iets met gehaakte kleding.

Maar echt.

Alsof het helemaal hot & happening is deze zomer. Als je het eenmaal ziet: waar je ook kijkt, je ziet het ineens overal.

Alsof het tegenwoordig normaal is om de vitrage voor het raam van je oma weg te trekken en om je taille knopen.

Of om van die ouderwetse pannenlappen te verknippen om daar een bikini van te maken.


Kijk, ik heb het inzicht van een baksteen als het gaat om modetrends voor dames. Ik had dit nooit geweten als ik het niet toevallig tegen het lijf (pun intended) was gelopen. Zo doe je nog eens een onverwachte modieuze ontdekking op een broeierige zomerse dag.

En dat geheel dankzij een open mind en een klikgrage wijsvinger.

Overigens, begrijp me niet verkeerd. Niks mis met deze see-through modetrend. Less is zeker more, als je het mij vraagt. Vind ik helemaal niet erg.

Vooral mee doorgaan.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir